Naujienos ankstesnės nei 2019-09-05 20 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Juodo maisto magija: voveraitės, polenta, risotto

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: ...plius visos šalies pestifikacija!

 Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Rūkytas Nidos ungurys ir ešerys, šokoladinė mėta kitaip – pastos padaže

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Milijono vertės receptas (vis dar) Nidai

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Keturių grybų rizotas ir šviežia kalendra kvepianti brusketa

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Alio, pieno magnatai – ateina, atidunda kitas požiūris į sūrį

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gaminti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Žolinės šventei – kvapnios žolės, švieži šaltalankiai, Dzūkijos grybai

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: O ką, jeigu Lietuvoje būtų šimtas tokių bistro?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. „Carbonara“ su lepeškomis ir itališkas grikių renesansas