Naujienos ankstesnės nei 2020-01-18 18 val.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Legendinę žuvies sriubą gamina Toskanos šefas ir salotų „balandėliai“ pupelių šiupinyje

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Tėtis, mama, vaikai – veganai. O jų katė?

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. 2 antigripinai: ne paprastos, bet rokoko „baronkos“ ir labai karti cikorija

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Šitaip mes daugiau neberašysime. Bet tikrai!

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Sunaudokime po švenčių likusią mėsą, grybus: polenta ir papardelės su ėriena ir aviena

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Naujametinė vakarienė už 1000–1300 eurų. Spręskite, ar verta!

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Mano 2019 – gyriau, negailėjau, patariau!

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų ruošti patiekalai

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Naujųjų stalo egzotika: kalmarų skonio fiesta

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: „Michelin“ žvaigždes suvalgys „Trip Advisor“ liaudis?