Pica Ant akmeninio paviršiaus galingoje krosnyje kepamų picų padas tampa traškus, o vidus – minkštas ir porėtas.

Pica – iš Italijos kilęs patiekalas.

 

Žinomi žmonės nepraleido picų degustacijos

Picų vakarėlis sugundė žinomus žmones – G.Žemaitė, S.Skambinas ir Mino jų vyko net į užmiestį

Pica

Nuo pusryčių iki deserto: 5 receptai tobulam savaitgaliui

Moliūgų kakava

Modernioje virtuvėje ritasi moliūginės istorijos: siūlome išmėginti 4 receptus savaitgaliui

Goda Karosaitė

Maisto atradimai Romoje: Goda Karosaitė dalijasi, kur pavalgyti Italijos širdyje

Pica

Vokietijos policija surengė galingą reidą į piceriją, kai sužinojo slaptą vienos picos ingredientą

Moteris valgo hamburgerį

Europos valstybėje bus dalinai draudžiama greito maisto reklama: tikisi sumažinti vaikų nutukimą

 Nikolas Oženka atidarė piceriją „Flying Tomato Pizza“

Nikolo sėkmės istorija: per metus – nuo picos furgonėlio iki nuosavo restorano

Brokolių pado pica

Patiks sveikuoliams: brokolių pado pica su vištiena, pomidorais ir alyvuogėmis

Sustabdyta picų kepimo vagonėlio veikla Kauno rajone

Nešvarios grindys ir riebalų sankaupos: sustabdyta picų kepimo vagonėlio veikla Kauno rajone