Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-12-20 13 val.
Riešutų pyragas

Kalėdinis riešutų pyragas: kepame jau dabar!

Bemilčiai migdoliniai Deivydo Praspaliausko keksiukai

Sveikesniems eksperimentams virtuvėje – bemilčiai migdoliniai keksiukai

Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas ir jo desertai

Jaukiems žiemos vakarams: drėgni keksiukai su varške ir slyvomis

Obuolių pyragas su grietinėle

Tobulas pyragas Kalėdoms: ant gaivaus obuolių įdaro – grietinėlės debesys

Šokoladinis varškės pyragas

Šokoladinis varškės pyragas: tokiu ne gėda bet kokį svečią pavaišinti

Deivydas Praspaliauskas rekomenduoja: sūdytos lašišos užkandis

Užkandis su sūdyta lašiša, paslėptas agurko riekelėse

Morkų tortas

Burnoje tirpstantys pyragai ir trapūs sausainiai: kviečiame dalintis savo receptais!

Moliūgų ir varškės apkepas

Moliūgų ir varškės apkepas smaguriams: liežuvį galima praryti

Deivydo Praspaliausko rekomenduojama „Piemenėlio Excellence“ pieno produktų linija

Ieškantiems išskirtinės kokybės pieno produktų – nauja „Piemenėlio Excellence” linija