„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

„Pieną gerti sveika“

Visos temos
„Pieną gerti sveika“ Pienas

„Pieną gerti sveika“ – tai straipsnių ciklas apie naudingas pieno savybes, skirtingus pieno produktus ir juose randamas naudingas medžiagas. Straipsnių ir reportažų cikle taip pat atskleisime, kaip gaminami skirtingi pieno produktai. 

 

Mama su dukra geria pieną

Pieno produktų vartojimas pagal amžiaus grupes: gydytojos dietologės patarimai

Sausi pusryčiai pieno bare „Pienas ne vienas“

Kas anksčiau atrodė nenaudinga, šiandien tampa vertybe – kuo išsiskiria lietuviškas pienas?

Pratybos „Geležinis vilkas 2017“

Pagalba pienininkystės ūkiams – išmokos mokamos tiek už karves, tiek už ūkio plėtrą

Katažina Zvonkuvienė, Beata Nicholson, Andrius Pauliukevičius, Simona Burbaitė

Nuo kilogramo varškės per dieną iki ryžių pudingo: ką valgo garsenybės?

Karvės pienas

Pieninių asociacijos vadovas: kaip mažiems ūkiams gauti geresnę pieno supirkimo kainą?

Pienas

Pienas kasdieninis – ko apie jį dar nežinote?

Netoleruojant laktozės vis tiek galima valgyti kietą sūrį, sviestą, jogurtą su probiotikais, kefyrą.

Netoleruojate laktozės? Vis dar galite valgyti 6 pieno produktus

Šeimos pusryčiai

Naudingas ar žalingas? 5 naujausi tyrimai apie pieno poveikį organizmui