„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Pievagrybis

Visos temos
Pievagrybis AFP/„Scanpix“ nuotr./Pievagrybiai

Pievagrybis – pievagrybinių šeimos grybų gentis. Grybai išaugina įvairaus dydžio vaisiakūnius, kurie yra balti, pilki, gelsvi ar rausvai rudi. Daugumos rūšių grybai valgomi. Vartojami švieži, sūdyti. Lietuvoje rasta 19 rūšių.

Gaivūs, lyg paties pavasario gurkšnis, sumuštiniai

Neatsispirtų ir pats pavasaris: žydintys ir gaivūs sumuštiniai, budinantys mūsų jusles

Vegetariškas šašlykas (asociatyvinė nuotr.)

Vegetariškas šašlykas: tokio dar tikrai neragavote!

Portobello

„Portobello“ grybai – kiek jų galime suvalgyti ir kaip naudingiausia ruošti?

Pievagryabiais ir cukinijomis įdaryti kiaušiniai

Velykų stalui: pievagrybiais ir cukinijomis įdaryti kiaušiniai

Aurelija Gurskienė

Išbandykite: universalus pievagrybių ir sūrio troškinys

auGalingi patiekalai vaikams

auGalingas pirmadienis: 3 nesudėtingi veganiški patiekalai vaikams

Kooperatyvas „Grybai LT“ ketvirtadienį Širvintose atidarė robotizuotą maisto gamyklą

Širvintose atidaryta robotizuota ekologiškų daržovių apdirbimo gamykla

Grybai

Kuo organizmui naudingi grybai

Lazanija su baklažanais

DIENOS RECEPTAS