„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Pistacijos

Visos temos
Pistacijos Pistacijos

Pistacijos – anakardžių riešutų gentis, priklausanti rešutų šeimai. Pistacijos yra kilusios iš Pietryčių Europos ir Pietų Azijos regionų. Pistacijos yra gana maistingos. Jos yra turtingos baltymais, skaidulomis, vitaminu E, B vitaminu, mineralais, tokiomis kaip geležis, magnis ir fosforas.

Pistacijos turi saldų riešutų skonį su lengvu pasūriu. Jos dažnai naudojamos kaip ingredientas įvairiuose kulinariniuose patiekaluose, nuo desertų iki sriubų.

Pistacijų  pesto padažas

Pistacijų pesto – rafinuotas padažas, pagardinantis bet kokį patiekalą

Sausainiai su šokoladu ir pistacijomis

Išsiilgusiems naujų skonių – sūdytų pistacijų ir šokolado sausainiai

Lašiša su pistacijų plutele

Lašiša su pistacijų plutele – traškumas garantuotas!

Veganiškas duetas

Nori – gali atrasti: ypatingi sumuštiniai ir pistacijų ledai

Veganiški vasariški patiekalai

Nori – gali atrasti: keptų daržovių salotos ir pistacijų ledai

Lašiša

Sumažinkite širdies ir kraujagyslių ligų riziką: 9 produktai, kuriuos patartina vartoti

Veganiškų patiekalų duetas

Nori – gali atrasti: veganiškoms šventėms – lęšių paštetas ir pistacijų tinginys

Itališkas pyragas „panforte“

Metas kepti: šventinis, džiovintų gėrybių pilnas itališkas pyragas „panforte“

Lena Sokolovska / Gretos Skaraitienės / BNS nuotrauka

„Uoga Uoga“ įkūrėja Lena Sokolovska atvėrė jaukaus buto Užupyje duris: „Juk gyveni vieną kartą“