Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-01-06 14 val.
Keptas kalakutas

Pasiūlymas Kalėdoms: su prieskoniais keptas kalakutas ir prie jo derantis uogų-apelsinų padažas

Renata Ničajienė ir jos gamintas spalvingasis šokoladas

Renatos Ničajienės „Sezoninių skanumynų istorijos“: kalėdinė dovana – šokoladas su spalvingais priedais

„Biryani“ troškinys

Ryškių skonių ir aromatų Indijos virtuvė: 20 patiekalų, lengvai pavyksiančių namie

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Užburiantis skanėstas: sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais ir karamele

Prieskoniai

Žolininkė D.Kunčienė įvardijo 10 lietuviškų prieskonių, turinčių stiprų gydomąjį poveikį

Cinamono lazdelės

Atsikratyti pilvo padės penki prieskoniai

Cinamoniniai skrebučiai

Tobulas paprastumas: orkaitėje kepti karamelizuoti cinamoniniai skrebučiai

Raudonųjų lęšių sriuba

Indiška lęšių sriuba su pikantiškomis natomis

Įvairiai paruošti garnyrai

3 originalūs garnyrai: prieskoniais pagardintos kruopos, bulvės ir avinžirniai