Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-11-23 7 val.
Maistas

Kava, mėsa ir prieskoniai ateityje gali tapti retais svečiais virtuvėje – kodėl?

„Karantino kuchnia“: vengriškas vištienos troškinys

„Karantino kuchnia“: šildymo sezono belaukiant – vengriškas vištienos troškinys

Cinamoninės bandelės su sūrio glajumi, pistacijomis ir šilauogėmis

„Aurimėlio virtuvė“: cinamoninės bandelės su sūrio glajumi, pistacijomis ir šilauogėmis

Drąsuoliai kviečiami į aitriųjų pipirų valgymo varžybas

Varžybos tik suaugusiems: kas suvalgys aitriausią pasaulyje pipirą?

Pomidorai su bazilikais

Prieskoninių žolelių nauda sveikatai: gerina atmintį, padeda kovoti su ligomis

Vylius Blauzdavičius

Šefas V.Blauzdavičius: apie tai, kokie marinatai labiausiai tinka kepant mėsą grilyje vasarą

Kmynai

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė – apie populiariuosius kmynus. Giros ir šaltibarščių receptai

Ant grilio kepti vištienos iešmeliai su padažu

Kaip derinti padažus prie skirtingų grilio patiekalų? Patarimai ir receptai

Salotos su kepta antiena

Skonius suvienijantis salotų padažas: 5 įdomūs receptai šiltajam sezonui