Naujienos ankstesnės nei 2022-01-11 11 val.
Kepti salierai

Kaip laikyti salierus ir ką iš jų gaminti? Kvapnaus kario su šia daržove receptas

Nida Degutienė ir jos keptos saldžiosios bulvės su cinamonu

Nidos receptas: šventinis garnyras – keptos saldžiosios bulvės su cinamonu

Kalėdinis Vytaro Radzevičiaus punšas

Vytaro Radzevičiaus šventinio punšo receptas: užburs aromatu ir sušildys

Kepinių ingredientai

Ekspertė – apie kalėdinius prieskonius: kokius pirkti, kaip laikyti, kokių naujienų dairytis?

Ciberžolės milteliai

Priešuždegiminės mitybos nauda organizmui: koks prieskonis yra ne tik maistas, bet ir vaistas?

Maistas

Kava, mėsa ir prieskoniai ateityje gali tapti retais svečiais virtuvėje – kodėl?

„Karantino kuchnia“: vengriškas vištienos troškinys

„Karantino kuchnia“: šildymo sezono belaukiant – vengriškas vištienos troškinys

Cinamoninės bandelės su sūrio glajumi, pistacijomis ir šilauogėmis

„Aurimėlio virtuvė“: cinamoninės bandelės su sūrio glajumi, pistacijomis ir šilauogėmis

Drąsuoliai kviečiami į aitriųjų pipirų valgymo varžybas

Varžybos tik suaugusiems: kas suvalgys aitriausią pasaulyje pipirą?