Naujienos ankstesnės nei 2023-04-11 10 val.
Agnė Marija Čiagė

Neradusi prieskonių, kokių ieškojo, Agnė įkūrė jų butiką: „Tai tikra magija virtuvėje“

Malta ciberžolė

15 įdomių faktų apie ciberžolę: kodėl verta ja poruoti su pipirais ir kaip ruošti „auksinį pieną“

Švieži žalumynai virtuvėje

Kokius žalumynus verta auginti ant palangės? 5 idėjos ir patarimai, ką jais skaninti

Nida Degutienė ir jos gamintas žuvies patiekalas

Nidos receptas: kepta žuvis su ypatingu prieskoniu paskanintu aliejumi

Aromatinga kiaulienos nugarinė

Aromatinga kiaulienos nugarinė su prieskonių plutele. Gardi ir šilta, ir atvėsus

Gėrimas su ciberžole

Ir ramiam vakarui, ir žvaliam rytui – ciberžolės nuspalvintas gardus gėrimas

Cinamoniniai sausainiai

Užburiančiai kvepiantys cinamoniniai sausainiai ir kam naudingas šis prieskonis

Vištienos karis

Kvapnus ir pikantiškas karis: 10 puikių mėsiškų ir vegetariškų receptų