Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-05-11 8 val.
Nida Degutienė ir jos keptos bandelės

Nidos receptas: pasakiškos švediškos bandelės su cinamonu ir kardamonu

Justinas Kapkovičius
Reklama

Justinas studijavo kompiuterių inžineriją, o tapęs šefu vaišino net Nobelio premijos laureatą

Ledinė kava su prieskoniais

Pradedam šaltos kavos sezoną – išbandykite kvepiančią prieskoniais ir citrina

Čili troškinys

Fantastiškas čili troškinys, pagardintas visa puokšte prieskonių ir avinžirniais

Agnė Marija Čiagė

Neradusi prieskonių, kokių ieškojo, Agnė įkūrė jų butiką: „Tai tikra magija virtuvėje“

Malta ciberžolė

15 įdomių faktų apie ciberžolę: kodėl verta ja poruoti su pipirais ir kaip ruošti „auksinį pieną“

Švieži žalumynai virtuvėje

Kokius žalumynus verta auginti ant palangės? 5 idėjos ir patarimai, ką jais skaninti

Nida Degutienė ir jos gamintas žuvies patiekalas

Nidos receptas: kepta žuvis su ypatingu prieskoniu paskanintu aliejumi