Naujienos ankstesnės nei 2022-01-23 19 val.
Dainora Povilauskienė

Sveikatą be vaistų pasirinkusi medikė D.Povilauskienė siūlo atsisakyti trijų produktų

Naminis pesto padažas

Pasaulis lėkštėje: naminis pesto, kuris radikaliai skiriasi nuo pirktinio

Gėrimas, paruoštas iš kavos ledukų

Ledukais paverskite kavą, sultis, žoleles. Kam tai pravers?

Makaronai su pesto padažu, pomidoriukais ir gražgarste

Žalia, šviežia ir skanu: įvairių pesto padažų ir jais gardintų patiekalų receptai

Indraja Raudonikytė

Menininkė I.Raudonikytė savo kieme randa daug valgomų piktžolių: siūlo ir kitiems

Gaminamas bazilikų pesto padažas

Gaminame pesto: nuo klasikos iki įdomių jo giminaičių

Aromatinės žolelės

Su kuo derinti populiarius žalumynus, kad atsiskleistų jų skonis ir nauda? Receptai

Monika Aziulevičiūtė-Vartavičienė ir jos augalai

Monika supažindina su kokedama – Japonijos augalų sodinimo menu: vietoje vazono – samanų kamuolys

Švieži žalumynai virtuvėje

Prieskoniai ant palangės: trumpas gidas, kaip prižiūrėti žoleles – sėjame dabar, skanaujame per Velykas