„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2023-01-22 18 val.
Žuvies paštetas

20 užkandžių antrai Kalėdų dienai: paštetai, pyragėliai, lazdelės, užtepėlės

Tinklaraštininkė J.Steponavičiūtė šventėms kviečia kepti ypatingų skanėstų

Maisto tinklaraštininkės idėjos Kalėdoms pasaldinti: 3 nuostabūs receptai

Mieliniai pyragėliai su raugintų kopūstų ir grybų įdaru

Lenkiški mieliniai pyragėliai su raugintų kopūstų ir grybų įdaru

„Cannoli“ su rikotos, pistacijų, aviečių kremu

„Aurimėlio virtuvė“: itališki pyragėliai „Cannoli“ su rikotos, pistacijų, aviečių kremu

Plikyti pyragaičiai ir moliūgų keksas

„Saulėta virtuvė“ skanėstai: plikyti pyragaičiai su varškės kremu ir moliūgų keksas

Grietiniečiai

Skanieji grietinėčiai: patarimai, kaip iškepti tobulus, ir klasikinis receptas

 Asta Černė

Viena populiariausių maisto tinklaraštininkių A.Černė: „Mano meilės kalba yra pyragai“

Mėsos troškinys su daržovėmis

Savaitgalio valgiaraštis: nuo sočių sriubų iki nesaldžių pyragėlių

Mieliniai pyragėliai su razinomis

Neeiliniams pusryčiams – mieliniai pyragėliai, gardinti razinomis