„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Rabarbaras

Visos temos
Rabarbaras Saldi sriuba

Rabarbaras – rūgtinių (Polygonaceae) augalų gentis, kuriai priklauso daugiamečiai žoliniai augalai. Turi storus, sumedėjusius šakniastiebius ar šaknis bei aukštus lapuotus stiebus (iki 2 m aukščio).

Jūratės rabarbarų pyragas

Fantastiškas Jūratės obuolių ir rabarbarų pyragas

Rabarbarų pyragas

Islandiškas rabarbarų trupiniuotis: būsite sužavėti

Lietiniai su rabarbarais

Geriausias patiekalas vasariškiems pusryčiams: lietiniai su keptais rabarbarais

Rabarbarų pyragas

Neįtikėtinai paprastas ir gardus rabarbarų desertas

Rabarbarų ir braškių pyragas

Šis rabarbarų pyragas nustebins net didžiausius gurmanus

Rabarbarų pyragas su riešutų kepure

Drėgnas saldžiarūgštis rabarbarų pyragas su traškia riešutų plutele

Rabarbarų ir chia sėklų džemas su vanile

Nidos receptas: rabarbarų ir ispaninio šalavijų sėklų džemas su vanile

Nida Degutienė ir jos keptas ryžių pudingas su rabarbarų pagardu

Nidos receptas: ryžių apkepas su rabarbarų pagardu

Rabarbarų pyragas

Savaitgaliui – rabarbarų pyragas: kvapnus, minkštu vidum ir traškiu viršum