Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2024-08-06 18 val.
Kopūstų pyragas

Kopūstų kotletai, apkepas ir net pyragas: kaip šią daržovę paversti gurmanišku patiekalu?

Grilio šefas
Reklama

Inovacijos pasiekė ir grilio pasaulį: kepsnius galima kepti ir lietui lyjant, ir šalia kepsninės nebūnant

Keksiukai su feta ir žiediniais kopūstais

Pikantiški keksiukai su feta ir žiediniais kopūstais

Svečiuose pas Lolitą Bytautaitę ir Deivydą Rimkevičių

Tarp Vilniaus senamiesčio stogų Lolitos Bytautaitės terasoje kvepia rožės ir noksta abrikosai

Įdarytos paprikos

Ir priešpiečiams, ir vakarienei: du receptai mėgstantiems cukinijas ir paprikas

Kiauliena wok keptuvėje

Saldžiarūgštė ir aštri „wok“ kiauliena: taip, kaip jums patinka

Pievagrybių ir cukinijų salotos

Pievagrybių ir cukinijų salotos – sveikos, sočios, gardžios

Plovas

Plovas indeliuose: sodraus skonio ir aromato

Keksiukai su uogomis

Keksiukai su uogomis: tirps burnoje