„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Renata Ničajienė

Visos temos
Renata Ničajienė Renata Ničajienė

Renata Ničajienė – viena žinomiausių maisto tinklaraštininkių Lietuvoje, populiaraus tinklaraščio sezoninėvirtuvė.lt kūrėja, kulinarinių knygų autorė.

Savo tinklaraštyje Renata dalijasi  sezoniniais receptais ir patarimais, o jos knygos skirtos ir sezoniniams receptams, ir nostalgiškiems bei sveikesniems skanėstams. Tinklaraštininkė ir knygų autorė skatina rinktis vietinį sezoninį maistą, valgyti skaniai ir sveikai, pagal metų laikus.

Renata Ničajienė

„Sezoninė virtuvė“: tarpušvenčiu tobulai pritiks makaronai su aguonų padažu

Renatos Ničajienės moliūgų tortas

Auksinis moliūgų tortas: tiesiog kerintis tobulo biskvito ir gaivaus kremo derinys

Renatos Ničajienės moliūgų humusas

Skanesniam rudeniui – Renatos Ničajienės moliūgų humusas

Renata Ničajienė ir jos keptas maltos kiaulienos terinas su žirneliais

Renata Ničajienė dalijasi šventiniu receptu: maltos kiaulienos terinas su žirneliais

Renata Ničajienė ir jos kepti beigeliai

Kaziuko mugės proga – naminiai beigeliai pagal R.Ničajienę. Pačių keptiems neprilygs niekas!

Renata Ničajienė ir jos keptas desertas „Pavlova“

Renatos Ničajienės „Sezoninių skanumynų istorijos“: desertas „Pavlova“ su spanguolėmis ir aguonomis

Kulinarinės knygos

15min gidas: Kalėdų dovana – kulinarinė knyga. Kokių naujienų pažėrė leidėjai?

Itališkas obuolių pyragas „Torta di Mele“

Itališkas obuolių pyragas „Torta di Mele“ pagal Renatą Ničajienę

Renata Ničajienė siūlo išsikepti ir skanauti sulietuvintų brusketų

Susitikime prie grilio: brusketos su baravykais vos per 15 minučių