Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-11-04 18 val.
Clausas Mayeris

Restoraną būsimame viešbutyje Vilniuje atidarys pasaulinė gastronomijos žvaigždė

Vytautas Samavičius

Klaipėdos kulinarijos guru Vytautas Samavičius: „Į restoranų lėkštes atkeliauja dešrainiai“

Restorane

Kainas auginantys barai ir restoranai šovė sau į koją – apyvartos krito 8 proc.

Vienas iš barų Londone, kur gaji „after work“ tradicija

Po darbų – į kavinę ar barą: lietuviai pratinasi, vakariečiai taip socializuojasi dešimtmečius

Norvegijoje kuriamas pirmas povandeninis restoranas

Pristatyta, kaip atrodys pirmasis Europos restoranas po vandeniu

Virtuvės šefas Martynas Praškevičius

Virtuvės šefas Martynas Praškevičius: „Lietuviška virtuvė man nepatinka“

Linas Samėnas

Švedijoje dirbantis žinomas šefas L.Samėnas: „Čia restoranai dirba ne turistams, o saviems“

Restoranas „Moon“

Birštonas vilioja gurmanus – kviečia į degustacinių vakarienių kelionę

Šampano paroda

Šampano dienų lankytojai išrinko gėrimus favoritus