Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-11-15 19 val.
„Le Butcher“ ruošiami mėsainiai

Gurmaniškų mėsainių idėją atsivežė iš Paryžiaus: kokia jų paslaptis?

Restorane

Restoranų sektoriuje analitikai įžvelgia neigiamų tendencijų

„Vilniaus gastronomijos savaitės“ nugalėtojas – sostinės restoranas „Amandus“

„Vilniaus gastronomijos savaitės“ nugalėtojas – sostinės restoranas „Amandus“

Darvydas Šernas ir Sandra Šernė su šefu Danilo Bianco, Edvardas Žičkus bei Elena Puidokaitė

Žinomi skonio gurmanai neatsispyrė „Michelin“ žvaigždutėmis įvertinto šefo vakarienei

Deivydas Praspaliauskas

D.Praspaliauskas: jei su šunimi vaikštai miške, link savo tikslo neini

Jogaila Morkūnas

Jogaila Morkūnas: „Gastronomijos patirtys yra nuolatinis ieškojimas“

 Sorenas Polonius

Skandinavijos restoranų garsenybė Sorenas Polonius: „Geriausi šefai šiandien kasa žemę“

Šefas ruošia patiekalą

10 pastebėjimų, ką daryti ir ko vengti vakarieniaujant prabangiame restorane