Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-01-12 15 val.
Maistas atsinaujinusiame restorane „Dublis“

Atsinaujino sostinės restoranas „Dublis“: nuo šiol siūlys visos dienos meniu

Rimvydas Laužikas

Prof. Rimvydas Laužikas. À la Lituanienne: istoriniai Lietuvos gastronomijos tapatumai

 Vienos iš projekto „52 kartai“ fotosesijos nuotrauka

Viename projekte – daugiau kaip 50 virtuvės šefų ir idėjų, kaip fotografuoti maistą

Šefas restorano virtuvėje

Neįtikėtina: virtuvės šefai dalijasi kvailiausiais maisto užsakymais, kuriuos jiems teko girdėti

Skanėstai ir kava Vilniuje

15min gidas, kur nuvesti maistu ir kava besidominčius Vilniaus svečius: 5 idėjos

Maistas Rygoje

15min gidas: savaitgalis ragaujant Rygą – nuo turgaus ir tradicinio maisto iki madingų vietų

Arbatpinigių dilema: palikti, nepalikti ar šiek šiek palikti?

Kokie motyvai lemia – palikti arbatpinigių ar ne?

Deivydo Praspaliausko knygos „Aš, tu ir virtuvė“ pristatymas

Knygą pristatęs D.Praspaliauskas: „Nedirbu pagal taisykles, dažniau esu ledlaužis“

Mėsainiai

VMVT tobulina reikalavimus smulkiajam maitinimo verslui