Naujienos ankstesnės nei 2019-10-08 16 val.
Maistas restorane

Unikali proga pamatyti, kaip gamina geriausi Lietuvos ir madas diktuojantys užsienio virtuvės šefai

Turistams Romoje už žuvį ir spagečius pateikta 430 Eur sąskaita

Turistai liko šokiruoti: Romoje už žuvį ir spagečius gavo 430 Eur sąskaitą

Panerių geležinkelio stotis

„Lietuvos geležinkeliai“ grįžta prie planų stotyse įrengti kavines

Kepsninė

„Keulė Rūkė“ bėdos – ir dėl kepsninės, ir dėl neišmokėtų atlyginimų

Česlovas Žemaitis

Žuvies restoranų savininkas, šefas Č.Žemaitis: „Restorane turi jausti jūros kvapą ir sezoniškumą“ 

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: 2019-ieji. Banalybių top 10

Alkoholis

R.Karbauskis: siūlymai atšaukti draudimus dėl prekybos alkoholiu – nepamatuoti

Vytautas Kratulis

Kavos ekspertas V.Kratulis: „Kava restorane Lietuvoje iki šiol yra didelė bėda“

Teresė Škutaitė

Teresė Škutaitė: Už ką valdžia baudžia kavines ir barus?