Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-11-18 8 val.
Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Šefe, kas tave nužudė?

Chačapuriai

Restoranai laviruoja tarp autentikos ir tautiečių skonio: tikri šašlykai kauniečius papiktino

Jacques Bally

Tarptautinio restoranų gido prezidentas: ko reikia šaliai, kad ši taptų gastronominiu traukos objektu?

Restoranas „Meze“ – sezonus atspindintis meniu ir išskirtiniai patiekalai

Restoranas „Meze“ – sezonus atspindintis meniu ir išskirtiniai patiekalai

Rimvydas Valatka, Samas, Jazzu, Naglimantas, Mantas Petruškevičius

Jazzu restorano gimtadienyje – žinomi draugai: „Dėkui ir tiems, kurie bandė žlugdyti“

Maistas, beta karoteno šaltinis

„Amber Food“ planuoja restoranus gastronominėse zonose

Restorane „Mirazur“ jo šefas Mauro Colagreco kuria kulinarines madas diktuojančius patiekalus

„Mirazur“ – geriausias pasaulio restoranas, diktuojantis madas. Kokį stebuklą sukūrė jo šefas?