Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-02-04 16 val.
Latvijos virtuvės pristatymo renginys

Tyrimas: rumunui, lenkui ir lietuviui – nieko geriau už naminį maistą

Šefas Gerdvilas Žalys

Iš pasaulinių žvaigždžių mokęsis šefas G.Žalys: „Deriniai, veikiantys Prancūzijoje, nebūtinai veiks Lietuvoje“

Jonas Karosas

Picų ir kepsnių restoranai – pagrindiniai konkurentai kovojant dėl klientų

Grynieji eurai

„Juodos“ kasos ir „pamiršti“ čekiai – kas galėtų įnešti skaidrumo į barų ir restoranų verslą?

„Delta mityba“

Naujamiesti, prisikelk! Pietūs „Delta mityboje“ ir kur dingo auksiniai 2013-ieji

Restorano „Stikliai“ šefo Gerdvilo Žalio kurto degustacinio meniu pristatymas

Kaip išsirinkti restoraną, kuris nenuviltų? Ekspertai dalijasi 9 patarimais

„Hard Rock Cafe“ restoranai žengia į žaidimą „Cooking Fever“

Lietuvių kompanija žaidime atidarė „Hard Rock Cafe“ restoraną