Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-03-06 19 val.
Evalda Šiškauskienė

E.Šiškauskienė: viešbučiams ir restoranams trūksta informacijos dėl koronaviruso grėsmės

„Peri peri“ maistas
Reklama

„Peri Peri“ – vieta, kurioje galima pažinti „gero maisto“ sąvoką

Pora

Valentino vakarienė: kas inicijuoja, už kiek vakarieniauja, kokias pramogas siūlo restoranai?

Restoranas „La Storia”: kaip nuo nulio kurti restoraną, neužsidaryti, tobulėti

Restoranas „La Storia“: kaip nuo nulio kurti restoraną, neužsidaryti, tobulėti

„International Young Chefs Challenge“ 2019 treniruotė

Išleistas pirmas Lietuvoje rekomendacijų rinkinys, kaip restoranams ir kavinėms dirbti be atliekų