Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-05-12 15 val.
Restorane patiektas jautienos kepsnys

Restoranai bando atsitiesti ir prisikviesti: 9-ąjį kartą vyks Lietuvos gastronomijos savaitė

„Fresh post“ apdovanojimas

Pirmieji „Bolt Food“ restoranų apdovanojimai: atskleidė klientų favoritus ir įteikė jiems „auksinius“ brokolius

„Uptown Bazaar“ veikia Kauno gatvėje

Dar viena pandemijos auka – Vilniuje užsidarė gastronominis maisto turgus „Uptown Bazaar“: „Antrasis karantinas iki galo užmušė“

Paupio turgus

„Paupio turgus“ pasiruošė startui: turas atidarymo išvakarėse verdant finaliniams darbams

Kauno „Žalgirio“ fanai

Galimybių paso laukia ir barai, ir „Žalgiris“: prašo nebetaikyti jokių ribojimų jį turintiems

Graikijoje duris atvėrė kavinės ir restoranai su lauko terasomis

Graikijoje atsivėrus restoranams, klientai suplūdo grįžti prie „įprasto gyvenimo“

Neringa Striūgaitė Joniškyje atidarė „Virtienių restoraną“

Per karantiną gerai apmokamo darbo Vilniuje netekusi Neringa grįžo į Joniškį ir atidarė virtienių restoraną: „Man turi sektis“

Žurnalo „Geras skonis“ 2021 vasaros numerio viršelis

„Gero skonio“ vasaros numeryje – apie naujus maitinimosi įpročius ir keliones namų virtuvėje