Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-12-07 13 val.
Restoranas „Medžiotojų užeiga“

A.Armonaitė: kitąmet Lietuvoje turėtų atsirasti restoranas su „Michelin“ įvertinimu

Psichologė apie vaikų pyktį

„Rėkia, spardosi, griūna ant žemės“: kaip reaguoti tėvams, kai tai įvyksta viešumoje?

Vaida Klizaitė-Jasaitienė, Laimonas Diškevičius

Vaida Jasaitienė viešumoje pasirodė su „Mafijos“ vedėju Laimonu: atskleidė, kas juos sieja

Atgimusio restorano „Horizontas“ svečiai

Garsenybės plūdo į vakarėlį su įspūdinga panorama: svečius sutiko K.Brazauskienės sūnus ir marti

Buvusioje Merkinės skalbykloje – Vytaro Radzevičiaus restorano įkurtuvės

Buvusioje Merkinės skalbykloje – Vytaro Radzevičiaus įkurtuvės: svečių – visas autobusas iš Vilniaus

„Klaidingų užsakymų“ restoranas

Restoranas, kuriame savo užsakymo galite ir nesulaukti, – „Klaidingų užsakymų“ kavinė

Restorano SAMURAI ramenas
Reklama

Kulinarinė egzotika „Ogmios mieste“: patiekalai, į kuriuos krypsta smalsuolių akys ir telefonų objektyvai

Atnaujintas užkandžių ir sušių meniu „Gan bei“ – tai vieno iš geriausių pasaulyje sušių meistro dovana rytietiškos virtuvės gurmanams.
Reklama

Atnaujintas užkandžių ir sušių meniu „Gan bei“ – tai vieno iš geriausių pasaulyje sušių meistro dovana rytietiškos virtuvės gurmanams.

Restorane

Etiketo ekspertė K.Česlevičienė klausia tiesiai šviesiai: ar turime restorane sumokėti ir už blogą aptarnavimą?