„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Ridikai

Visos temos
Ridikai Ridikai

Ridikas – bastutinių  šeimos kultūrinis augalas, auginamas dėl šaknų, kuriose yra daug vitaminių ir maistingų medžiagų. Išauga iki 20–80 cm, negausiai apaugęs šiurkščiais plaukais. Šaknys storos, mėsingos, juodos, raudonos, melsvos spalvos. Stiebas apatinėje dalyje tuščiaviduris.

 

Moteris
Reklama

Kai užkąsti norisi, tačiau papildomų kilogramų – ne: trys nebrangūs dalykai, kuriuos galite valgyti ramia sąžine

Bulviniai blynai su faršu ir ridikėlių padažu

Bulviniai blynai su mėsa, paskaninti ridikėlių padažu. Nustebsit, kaip jis tinka!

Ridikėlių ir agurkų salotos su feta

Pavasariškos agurkų ir ridikėlių salotos, karališkomis jas pavers keptas sūris

Bulvių ir ridikėlių salotos

Žinomos daržovės naujai: keptų ridikėlių ir bulvių salotos su kefyro padažu

Ridikėlių ir agurkų salotos

Klasika naujai – agurkų ir ridikėlių salotos su kiek netikėtu padažu. Išbandykit!

Ridikėliai

L.Liubertaitė patarė, ką jau dabar galime pasėti šiltnamyje

Ridikėliai

15 įdomybių apie ridikėlius: kalorijų antirekordininkai, mažina niežulį, skanūs ir kepti

Vietnamietiški sumuštiniai „banh mi“

Paprasta, greita, tiks prie visko: marinuotos morkos ir baltieji ridikai

Kepti ridikėliai

10 patiekalų su traškiaisiais ridikėliais: išbandykite juos keptus ar marinuotus