Riebalų rūgštys

Visos temos

Riebalų rūgštys, riebalinės rūgštys – organinės rūgštys, dažnai su ilga alifolio grandine. Riebalų rūgščių rūšys: nesočiosios riebalų rūgštys; sočiosios riebalų rūgštys.

Kanapių sėklų aliejus

Viskas, ką reikia žinoti apie aliejų: kokios rūšys sveikiausios ir kodėl, kurie aliejai netinka kepimui, o kokių reikėtų visai nevartoti

Kokosų aliejus

Mitybos specialistas išvardijo mitus apie riebalus: ką reikia žinoti apie kokosų aliejų ir „ghi“ sviestą

Granatas

Onkologinė liga – ne metas badauti: gydytoja pataria, kaip maistu sustiprinti organizmą

Įdaryti kiaušiniai su įvairiais padažais

Medžiagų apykaitą pagreitinti padeda ir kiaušiniai. Pataria mitybos specialistė

Maisto papildai

Mokslininkai pareiškė, kad ir omega-3 papildai niekaip nesaugo nuo širdies ligų

Moteris žiovauja

Kas įvyksta, kai sutrinka organizmo šarmų ir rūgščių pusiausvyra?

Avokadai

Naudingiausi maisto produktai sausiems, lūžinėjantiems ir šakotis linkusiems plaukams

Gerieji riebalai

Omega-3, Omega-6, Omega-9 riebalų rūgštys – kuo jos skiriasi?

Kepimas

Kepkite teisingai: 7 patarimai kepantiems maistą