Naujienos ankstesnės nei 2018-08-03 19 val.
Persikų pasta

Anglų keliautojo, diplomato Jeromo Horsėjaus įspūdžiai iš puotos XVI a. Vilniuje

Napoleonas Orda „Nesvyžiaus miestas ir Radvilų rūmai“, 1880

Radvilos „jūrinis projektas“: Gibraltaro puolimas Nesvyžiuje

Friedrich von Amerling. Aleksandros Potockos portretas, 1852.

Kaip incidentas dėl grafienės Aleksandros sriubos jos sūnėnui paveldėjimą atėmė

Gastronominės knygos dizainas

„Kaip būsimasis Anglijos karalius Vilniuje povus valgė“: kas sieja Lietuvą su Jungtine Karalyste?

Alberto sausainiai

Angliškieji arbatos sausainiai – Viktorijos epochos atgarsiai XIX a. Lietuvoje

Gastronominės knygos dizainas

Dovydas Stonkus ir komanda: 7 klausimai apie išmintingą dizainą

Avižos

Avižos lietuvių virtuvėje: kaip jas ruošė senovėje, ką galime perimti šiais laikais?

Restoranas „Gastronomika“

Prof. R.Laužikas ir šefas L.Čeprackas: Tai, kad esame kultūrų kryžkelėje – tikra dovana gastronomijai

Rimvydas Laužikas

Prof. R.Laužikas: Kaip paragauti lietuviško skonio (beveik receptas)