Naujienos ankstesnės nei 2021-07-14 18 val.
Kmynai

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė – apie populiariuosius kmynus. Giros ir šaltibarščių receptai

Kvapusis gurgždis

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė – apie kiek primirštą valgomą augalą gurgždį

Rūgštynės

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė – apie populiariąsias rūgštynes: ką iš jų pešti?

Kiaulpienės

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė – apie naudingąsias kiaulpienes. Užtepėlės ir pyrago receptai

Šventiniai sausainėliai

Deivės Mildos, arba Lietuviškai meilės dienai: 2 senoviniai desertų receptai

Paparčiai miške

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė – apie paparčių šeimos atstovus medicinoje ir gastronomijoje

Smetoniškas „Napoleonas“ ir Napoleonas Bonaparte'as

Ne, Napoleonas „Napoleono“ neragavo: kas šio torto pirmtakai ir kokia jo lietuviška versija? Receptai

Garšva

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė – apie įkyriąją garšvą, kuri tinka ir barščiams, ir ledams

Krienai

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė – apie populiariuosius krienus: kaip juos kasti, paruošti ir su kuo valgyti