„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2022-01-10 9 val.
Praspaliausko receptų filmavimas “Amandus” restorane

Šefas D.Praspaliauskas – jūsų virtuvėje: leiskite sau gyventi paprasčiau

Brandintos jautienos paruošimas NORFOJE

Antro šviežumo nebūna: ekspertas pataria, kaip išsirinkti kokybišką mėsą

„Rivonos“ mėsinėje gaminami gardumynai

Šventines „Rivonos“ mėsinės naujienas įvertins net didžiausi gurmanai

Jautiena

Skaniau nei restorane: aukščiausios kokybės jautienos kepsnį galite išsikepti namuose

„Rivonos“ kepyklos gaminiai

Jau kvepia šventėmis: palepinkime save puošniais tortais ir puriais pyragais

Deivydas Praspaliauskas

„Norfos“ lentynose – pagal D.Praspaliausko receptus sukurti išskirtiniai duonos gaminiai

Uogienės

„Rivona“ verda uogienes kaip pas močiutę ir gamina sriubas skubantiems

„Rivonos“ kulinarijos ceche gaminami skanėstai

Modernūs „Rivonos“ įrengimai leidžia „Norfos“ pirkėjams pasiūlyti sveikesnius gaminius