Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūgpienis

Visos temos

Rūgpienis – pienas, raugintas tik su pieno rūgšties bakterijų raugu.

Moteris apsipirkinėja.
Reklama

Iš kefyro – ne tik šaltibarščiai: ką galime iš jo gaminti ir kuo skiriasi nuo rūgpienio

Šmakalas / Gražina Gaižauskienė

Gražinos žemaitiška šaltsriubė: visa paslaptis – netikėtas ingredientas

Šaltibarščiai

Šaltibarščiai pelnė pasaulinį įvertinimą – išrinkti skaniausia šalta sriuba

Pieno produktai / R.Laužikas ir D.Mickeliūnienė
Reklama

XIX a. puoselėtos Lietuvos dvarų pienininkystės tradicijos išsaugotos iki šių dienų: ar žinote, kokia tai produkcija?

Šaltibarščiai

6 svarbūs patarimai gaminantiems šaltibarščius

Aitriųjų pipirų degustacija

Kokį signalą siunčia organizmas, kai mums labai norisi suvalgyti tam tikro produkto?

Kefyras

Jogurtas, kefyras ir rūgpienis: ar jie vienodai naudingi mūsų organizmui?

Kefyras padeda išlaikyti grakščias kūno linijas

Dieta „Laiptai“: per 5 dienas galite numesti kelis kilogramus

Aštri žuvis, žuvis, balta žuvis

Ką valgyti prieš miegą, kad nepriaugtumėte svorio?