Rūgštis

Visos temos
Rūgštis 123rf nuotr./Laboratorijoje

Rūgštis – bet koks cheminis junginys, kurį ištirpinus vandenyje tirpalo pH tampa mažesnis už 7. Plačiai žinomos rūgštys: acto rūgštis (maisto priedas), druskos rūgštis, sieros rūgštis, askorbo rūgštis (vitaminas C).

Elena Šukė, šeimos gydytoja

Pataria manodaktaras.lt: ką turėtume žinoti apie geležies naudą žmogaus organizmui?

Skrandžio ligos

Užsitęsė skrandžio skausmai? Gydytojas komentuoja, kas tai provokuoja

Rėmuo

Santaros klinikų gydytojai papasakojo, kas yra „skrandžio rūgštingumas“ ir kaip jis gydomas

Dantys

9 maisto produktai ir gėrimai, dėl kurių tamsėja dantys

Moteris.
Reklama

Testas. Svarbus organizmo duetas, kuris gali nulemti savijautą: ką apie tai žinote?

Incidentas Alytaus „Maximoje“

Nelaimė Alytaus „Maximoje“: trys darbuotojai nudeginti rūgštinės kilmės skysčiu

Laguna Caliente

Kaip Žemėje esantis itin toksiškas ežeras gali padėti suprasti gyvybę Marse?

Makiažas

Ekspertė griauna 5 populiariausius mitus apie rūgštis kosmetikoje

„Mercedes-Benz GLC“

Klaipėdoje rūgštimi apipiltas MB automobilis