Rūkyta dešra

Visos temos
Rūkyta dešra Mėsos produktai

Rūkyta dešra – mėsos gaminys. Gamybos procesą sudaro penkios pagrindinės operacijos: tai žaliavos parinkimas, kuteravimas (t. y. malimas, maišymas), kimšimas, brandinimas ir pakavimas.

Rūkytos mėsos gaminiai

Negalite gyventi be rūkytos dešros ar skilandžio? Prieš dėdami į lėkštę pagalvokite dukart

Kapotas sumuštinis

Turbūt populiariausias sumuštinis „TikTok“ pasaulyje: itališkas „kapotinis“

Mindaugas ir Valeras Tamošiūnai

„Žarijoje“ dirbęs Valeras bendravo su Šabaniausku, dabar jo laimė – į verslą įsitraukę vaikai

Rūkyti mėsos gaminiai

Mokslininkai: raudona ir perdirbta mėsa susijusi su didesne širdies ligų rizika

Rūkytas kiaulienos kumpis su lašinuku

Mėsos gaminiai, padėsiantys pasitikti šaltus rudens vakarus: ką pasirinkti?

Skilandis – rūkytas

Rūkytų mėsos gaminių parduotuvė „Kadaginė“ kviečia drauge ruošti Velykų stalą

Įdaryta karka

Ogmios mieste duris atvėrė „Kadaginė“: ko čia derėtų ieškoti mėsos mylėtojams?

Mėsos produktai

Specialistai įspėja: ūkininkų rūkytuose mėsos gaminiuose gali būti kenksmingų priedų

Rauginti agurkai

Slaptieji žudikai – druska ir cukrus: patarimai, kaip jų nepadauginti