Rūkyti lašiniai

Visos temos
Rūkyti lašiniai Ginos Kubiliūtės/15min.lt nuotr./Pasistiprinimui siūloma rūkytų lašinių.

Rūkyti lašiniai – produktas, brandintas vartant sūryme, įtrintas natūraliais prieskoniais, kurie suteikia gaminiui subtilų skonį ir aromatą. Lašiniai, įtrinti pipirų ir česnako mišiniu bei nudžiovinti, rūkinami dūmo rūkykloje. Tai produktas, suteikiantis sotumo jausmą.

„Rivonos“ mėsinės produkcija / Teodoro Biliūno nuotr.
Reklama

Be jokių nuolaidų kokybei: „Norfos“ natūraliai rūkyti mėsos gaminiai palankesni sveikatai

Pacientė

Ar galima laikytis dietų onkologiniams ligoniams? Gydytojos dietologės komentaras

Bandelės su lašinukais

Daugelio ragautos, tik ne visų keptos mielinės bandelės su lašinukais

Žalioji arbata

A.Unikauskas perspėja: kai kurie vaistų ir maisto deriniai gali nuvaryti į kapus

Kumpis

Kumpis ir sumuštinis su dešra – tylieji žudikai?

Naminiai džiovinti lašinukai

Petkūnuose vagys iš rūkyklos nugvelbė 23 paltis lašinių

Ineta Puzaraitė (viduryje) ir Eimutis Kvoščiauskas

Ineta Puzaraitė: negalėčiau atsisakyti rūkytų lašinukų