Naujienos ankstesnės nei 2018-10-21 10 val.
Ryžių ir obuolių apkepas

Skanus ir šiltas, ir šaltas: ryžių ir obuolių apkepas

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gamintas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Šis tas iš (mūsų) karalienės Bonos repertuaro: „ausytės“ ir midijų pasaulis

Pusryčių košė

5 originalių košių receptai: skaniname ir faršu, ir riešutais

Rizoto paplotėliai

„Miško žvėrių“ receptas: paplotėliai iš rizoto likučių

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: saldžiųjų bulvių ir pupelių salotos bei daržovių karis su ryžiais

Jurga ir Paulius Jurkevičiai ir jų ruoštas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. Itališkos ryžių salotos: su kiaušiniu ir ananasais

Vytaras Radzevičius su sūnumi ir jų ruošta dalis paelja

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: paelja iš Menorkos restorano „Cuk-Cuk“

Restorano „Kaskasakè“ patiekalas

Vasaros nestandartas: „Kaskasakè“ – nekukliai geras azijietiško maisto taškas sostinėje

Veganiški patiekalai

auGalingas pirmadienis: apelsinų rizotas su moliūgais ir troškinys „Chilli sin carne“