Naujienos ankstesnės nei 2021-08-09 16 val.
Uzbekiškas plovas

Savaitgalis – gera proga ant laužo gaminti uzbekišką plovą. Receptas

Pilvo skausmai

Lengvai virškinami maisto produktai: vartokite, kai sunegaluoja skrandis ar viduriuojate

Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas

„Tarasovų virtuvėje“ – vasariškai atrodantys lašišos iešmeliai su daržovėmis

Nida Degutienė ir jos ruošta vištiena su kokosiniais ryžiais

Nidos receptas: kepti vištienos gabaliukai su kokosiniais ryžiais

Ryžiai su lašiša ir daržovėmis dubenėlyje

Kaip teisingai gaminti ir valgyti sušius? Jų patiekalo dubenėlyje receptas

Havajietiškas dubenėlis

Havajietiški dubenėliai „poke bowls“: jų privalumai ir 2 receptai

Ryžiai

Ryžių rūšių gidas: kaip teisingai išrinkti, virti ir ką skanaus gaminti?

Tinklaraštininkė Evelina ir jos ruoštas patiekalas

„Itsmevelina“ receptas: „poke bowl“ su krevetėmis

Ką čia galėčiau pasigaminti šiandien?

Kodėl jaučiame alkį? Maisto ekspertė įvardijo priežastis ir patarė, kaip jį nugalėti