Ryžių pienas

Visos temos

Ryžių pienas – javų pieno rūšis, gaminama iš ryžių. Dažniausiai šis pienas gaminamas iš natūralių ir nesaldžių ryžių. Kartais ryžių pienas pasaldinamas cukranendrių cukrumi ar kitomis jo rūšimis.

Lyginant su karvės pienu, ryžių pienas turi daugiau angliavandenių, tačiau turi žymiai mažiau kalcio ir baltymų bei iš viso neturi cholesterolio ir laktozės.

Rosite Kanapeckaitė apie pieno pakaitalus

R.Kanapeckaitė apie augalinių pienų iliuziją: ar bent kas nors skaitė jų sudėtis?

Kuo skiriasi augalinis ir karvės pienas
Reklama

Kuo skiriasi karvės pienas nuo augalinio: saldainyje „Kregždutė“ kregždutės nėra – taip ir čia

Įvairių rūšių augalinis pienas

V.Kurpienė apie augalinės kilmės „pieną“: kuris turi daugiausia baltymų, o kuris – mažai kalorijų?

Sausų pusryčių įvairovė

Sausi pusryčiai: kada tai geras pasirinkimas rytui, o kada – desertas? Naudingi patarimai

Augalinis pienas – tik pakaitalas ar naudingas ir maistingas produktas?

Augalinis pienas – tik pakaitalas ar naudingas ir maistingas produktas?

Įvairių rūšių pienas

Virtuvės abėcėlė: kuo ypatingos įvairios gyvūninio ir augalinio pieno rūšys?

Moteris valgo aitriąją papriką

Kuo užgerti aštrų maistą? 5 gėrimų receptai

Iš kokosų minkštimo išspaustas saldaus skonio kokosų pienas plačiai vartojamas Rytų kraštų ir vegetariškoje virtuvėje.

Kaip pasiruošti augalinio pieno