VISOS LIETUVOS ŠVIESIOS KALĖDOS
Praleisti meniu
Vilnius
+1°
Kaunas
+1°
Klaipėda
+3°
Šiauliai
+1°
Panevėžys
0°
Alytus
0°
Mažeikiai
+2°
Utena
0°
TV programa
Orai.lt
Naujausios
Skaitomiausios
Naujienlaiškiai
Galerijos
Video
Projektai
Atsiųskite naujieną
Kontaktai
Naujienos
Kriminalai
Lietuva
Pasaulis
Orai
Komentarai
Tribūna
Istorija
Švietimas
Organizacijų pranešimai
Gazas
Rodyti daugiau
Verslas
Energetika
Mokslas/IT
Finansai
Bendrovės
Transportas
NT ir interjeras
Agronaujienos
Autorinka
Ejudėjimas
Pranešimai
BNS Spaudos Centras
saugukelyje.lt
Rodyti daugiau
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Lengvoji atletika
Tenisas
Vandens sportas
Kovinis sportas
Buriavimas
Regbis
Autosportas
Žiemos sportas
Ekstremalu
Kita
Rodyti daugiau
Sveikata
Sveikatos naujienos
Grožis
Gera savijauta
Ilgaamžiškumas
Žmonės.lt
Eurovizija
Lietuva
Pasaulis
Muzika
Gyvenimas
Ar žinai?
Maistas
Santykiai
Šeima
Sveikata
Mada ir grožis
Namai
Pokalbiai
Kelionės
Receptai
Nieko sau!
Rodyti daugiau
Kultūra
Literatūra
Kinas
Renginiai
Teatras
Muzika
Vizualieji menai
Asmenybė
Kino pavasaris
Rodyti daugiau
Reklama
Karjera
Vertybės
Naudojimosi taisyklės
Privatumo politika
Autoriai
Interesų deklaracijos
15min grupė
Etikos kodeksas
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Galerijos
Video
Girios ošia
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Pagalba nukentėjusiems
Kas naujo kaime
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Šakotis
Visos temos
Naujienos ankstesnės nei 2019-02-12 11 val.
Sulaukę BNS klausimų, „Lietuvos geležinkeliai“ atsisakė planų pirkti prabangų alkoholį
Išsaugota
Šakočių kepėja iš Kaišiadorių rajono neatsigina kvietimų demonstruoti savo sugebėjimus
Išsaugota
Už paveikslą Palangos gatvėje prašo ir 500 eurų
Išsaugota
„100 tortų Lietuvai“: Druskininkų „Romnesos“ šakotis
Išsaugota
Renesansą išgyvenančių šakočių skonio testas: ko tikėtis iš masinių ir mažųjų kepėjų?
Išsaugota
Metusi 36 metus turėtą darbą Jolanta atidarė kepyklą: „Žmonės sako, kad tai patys skaniausi šakočiai. Kepame pagal šimtametį receptą!“
Išsaugota
20
Pagal senovinį šeimos receptą kepami šakočiai
Išsaugota
Ballų vardu jau reklamuoja šakočius, kuriuos jie ragavo
Išsaugota
Restorano „Kuchmistrai“ įkūrėjas Arūnas Tarnauskas: „Ne tik Vilniuje reikia gerų restoranų“
Išsaugota
Rodyti senesnius straipsnius