Saldikliai

Visos temos
Saldikliai Steve Snodgrass, Flickr.com/Saldikliai

Saldiklis – maisto medžiaga (pvz., sacharozė, fruktozė ar medus) ar maisto priedas (pvz., sacharinas, aspartamas), naudojamas maistui pasaldinti.

Duona

Ekspertas paaiškino: ar tikrai užšaldžius duoną ji tampa sveikesnė?

Priklausomybė nuo cukraus

Mokslininkė atsakė, ar sveika cukrų keisti saldikliais

Įvairių rūšių džemai

10 patarimų verdantiems uogienes: kodėl nugriebti putas būtina, o sterilizuoti stiklainių – ne

Elektroninės cigaretės kitąmet smarkiai kirs per kišenę

Seimo narys V.Kernagis: elektroninių cigarečių skysčiuose nebeliks cukraus ir saldiklių

Datulės

12 įdomių faktų apie datules: maži energijos užtaisai ir kam panaudoti jų kauliukus

Saldainiai

Gąsdina veltui: dirbtiniai saldikliai nesukelia staigios ir netikėtos mirties

„Coca Cola“

Tyrimuose su pelėmis populiarus dirbtinis saldiklis susietas su padidėjusiu nerimu

Cukrus

Ekspertai: dėl kokių 3 uždegimą sukeliančių ingredientų gali augti svoris?

Cukraus kubeliai

Per pastarąjį dešimtmetį maisto produktai ir gėrimai tapo saldesni