„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Salierai

Visos temos
Salierai Salierai

Salierai yra prieskoninis stipraus aromato augalas, dažniausiai naudojamas sriuboms, salotoms ar kitiems patiekalams gardinti. Dėl naudingųjų medžiagų komplekso, esančio salieruose, pagerėja nervų sistemos veikla, regėjimas, organizmo atsparumas infekcinėms ligoms, apetitas, virškinimas bei inkstų darbas. 

Daržovių karis

Maisto tinklaraštininkė rudeninę harmoniją lėkštėje siūlo susikurti gaminant veganišką troškinį

Kotletai

Vištienos ir salierų kepsneliai – apsilaižysit pirštus

Valdorfo salotos

Gaivios ir sveikos: keturių žingsnių Valdorfo salotos jūsų vasaros vakarui

Vištienos šlaunelės

Aromatingas vištienos, žolelių ir salierų troškinys su migdolais

Podagra

Liaudiški vaistai nuo podagros: padėti gali ir puikiai žinomi dalykai

Salierai stiebkočiai

„Pošventinį sindromą“ įveiksite su šia daržove, tiesiog pakvieskite ją į pavakario salotas

Saliero šaknys

Kepsnys kitaip: ar jau ragavote kepto saliero gumbo su kariu?

Trinta salierų sriuba

Kvapni trinta salierų sriuba

Nida Degutienė ir jos virta sriuba

Nidos receptas: salierų ir obuolių sriuba su česnakiniais skrebučiais