Naujienos ankstesnės nei 2022-01-03 16 val.
Veganiški patiekalai

Nori – gali atrasti: traškus tofu šnicelis ir libanietiškos salotos

Troškinti rauginti kopūstai – vokiečių virtuvės įtaka

Pošventinei atgaivai – 3 žiemiški receptai su raugintais kopūstais

Šventiniai užkandžiai

Šventinio savaitgalio valgiaraštis: ir paprastumo, ir iššūkių gerbėjams

Vištienos sumuštiniai su žalumynais ir pesto

Naikiname likučius: mišrainės, salotos ir sumuštiniai su paukštiena

Bolivinių balandų ir keptų moliūgų salotos

Patiekalai su bolivine balanda: nuo pusryčių iki vakarienės ar deserto

Salierų ir obuolių salotos

Salotos ir garnyrai su obuoliais: 10 nuostabių receptų

Klementinai ir mandarinai

Kuo ypatingi klementinai ir kaip juos paruošti: 2 receptai

Sumuštiniai su kriaušėmis ir mėlynuoju sūriu

Paskanaukime kriaušių kitaip: gaivios salotos ir nesaldūs užkandžiai

Kopūstų salotos

Kopūstų salotų įvairovė: 15 receptų – nuo tradicinių iki pikantiškų