Šaltibarščiai

Visos temos
Šaltibarščiai Šaltibarščiai

Šaltibarščiai – Rytų Europos šalių tradicinė šalta barščių sriuba. Supjaustomi ir išverdami švieži burokėliai. Atšaldžius burokėlių sriubą dedamas pienas, kefyras, agurkai, kietai virtas kiaušinis, morkos, pagardinama krapais, svogūnų laiškais ir petražolėmis. Sriuba valgoma su virtomis bulvėmis.

 

Šaltibarščiai

Tai, ko labiausiai pasiilgote per žiemą: paturbintas šaltibarščių receptas

Suvalkietiški barščiai

Suvalkietiški barščiai su džiovintų grybų „ausytėmis“: valgysite ir kartosite

Vilniaus šaltibarščių festivalis, 2024 m.

Vilnių užplūs rožinė banga: šaltibarščių festivalis grįžta su naujomis staigmenomis

Kova dėl šaltibarščių

Kilo šaltibarščių skandalas – lietuviai supyko ant garsaus Niujorko leidinio: kodėl mūsų sriuba tapo lenkų?

Koliažas

Šaltibarščius su Lenkija susiejęs „New York Times“ sukėlė pasipiktinimo bangą: kaip yra iš tiesų?

Nerijus Domarkas ir jo restoranas „Džonis ir citrinos“

Į gimtąją Klaipėdą sugrįžęs Džonis atidarė unikalų restoraną: kviečia vaišintis šaltibarščių dešrainiais

Šaltibarščiai – žinomiausias lietuviškas valgis, kurio pagrindinė sudedamoji dalis – burokėliai

3 netikėti šaltibarščių receptai kiekvieno skoniui: išbandykite!

Geltonųjų pomidorų gaspačio

TOP 15 šaltų sriubų receptų

Moteris apsipirkinėja.
Reklama

Iš kefyro – ne tik šaltibarščiai: ką galime iš jo gaminti ir kuo skiriasi nuo rūgpienio