„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Šaltibarščiai

Visos temos
Šaltibarščiai Šaltibarščiai

Šaltibarščiai – Rytų Europos šalių tradicinė šalta barščių sriuba. Supjaustomi ir išverdami švieži burokėliai. Atšaldžius burokėlių sriubą dedamas pienas, kefyras, agurkai, kietai virtas kiaušinis, morkos, pagardinama krapais, svogūnų laiškais ir petražolėmis. Sriuba valgoma su virtomis bulvėmis.

 

Kova dėl šaltibarščių

Kilo šaltibarščių skandalas – lietuviai supyko ant garsaus Niujorko leidinio: kodėl mūsų sriuba tapo lenkų?

Koliažas

Šaltibarščius su Lenkija susiejęs „New York Times“ sukėlė pasipiktinimo bangą: kaip yra iš tiesų?

Nerijus Domarkas ir jo restoranas „Džonis ir citrinos“

Į gimtąją Klaipėdą sugrįžęs Džonis atidarė unikalų restoraną: kviečia vaišintis šaltibarščių dešrainiais

Šaltibarščiai – žinomiausias lietuviškas valgis, kurio pagrindinė sudedamoji dalis – burokėliai

3 netikėti šaltibarščių receptai kiekvieno skoniui: išbandykite!

Geltonųjų pomidorų gaspačio

TOP 15 šaltų sriubų receptų

Moteris apsipirkinėja.
Reklama

Iš kefyro – ne tik šaltibarščiai: ką galime iš jo gaminti ir kuo skiriasi nuo rūgpienio

Vilniaus šaltibarščių festivalis

Vilniaus šaltibarščių festivalis jau skelbia kitų metų šventės datą: lauks dar daugiau dalyvių

Vilniaus šaltibarščių festivalio karaliumi už geriausią kostiumą apdovanotas sostinėje gyvenantis komikas iš Malaizijos Shrivatsn

Vilniaus šaltibarščių festivalis miestą nudažė rožine spalva: šventė sudomino ir užsieniečius