Naujienos ankstesnės nei 2017-07-17 17 val.
Baklažanų troškinys

Savaitgaliui – itališkos virtuvės klasika ir interpretacijos: 20 receptų

Duona

9 populiarios miltų rūšys: kuo jie ypatingi ir kam labiausiai tinka?

Roksai

Saldus pasiūlymas: sentimentus keliantys tvirtieji roksai

Iškepęs pyragas

Pyragas nekyla, pridega, sukrenta? 10 taisyklių, kurių verta paisyti kepant gardėsius

Trapūs dvispalviai sausainiai

Saldus pasiūlymas: trapūs šachmatiniai sausainiai

Sausainiai „migdolinės širdys“

Saldus pasiūlymas: sausainiai „migdolinės širdys“

Sausainiai

Gal sausainių prie arbatos ar kavos? 10 receptų – nuo paprastų iki rafinuotų

Sausainių formavimas

Suomiškas skanėstas Velykų stalui: sviestiniai šaukšto sausainiai

Sausainiai „katės liežuvėliai“

Saldus pasiūlymas: sausainiai „katės liežuvėliai“