Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2022-05-28 15 val.
Patiekalai su kapotomis avižomis

3 tinklaraštininkės receptai: košę, blynus ir sausainius vienija bendras ingredientas

Nida Degutienė ir jos kepti itališki sausainiai „taralli“

Nidos receptas: „taralli“ – itališki pikantiški sausainiai su vynu

Savaitgaliui – kava su skanėstais

Savaitgalio smaližiams – skanėstai, tinkantys prie kavos ar arbatos

Velykiniai sausainiai

Ruošiamės Velykoms: 15 žaismingų ir skanių sausainių receptų

Apelsininiai manų kruopų sausainiai

„Aurimėlio virtuvė“: apelsininiai manų kruopų sausainiai

Obuolių ir avižinių dribsnių apkepas

12 kepinių su avižiniais dribsniais: blynai, apkepai, pyragai ir keksiukai

Sausainiai

Itališkas skanėstas: citrusais iškvėpinti sausainiai su alyvuogių aliejumi

Žemės riešutų sviestas

Patarė, ką verta žinoti gaminant riešutų sviestą ir kur jį skaniai panaudoti

Šventinių veganiškų patiekalų duetas

Nori – gali atrasti: grybų paštetas ir veganiški imbieriniai sausainiai