Naujienos ankstesnės nei 2022-07-07 12 val.
Griliname ne tik mėsą, bet ir desertus

Pasisaldinkime gyvenimą: grilinkime ne tik mėsą, bet ir desertus

Fabio ir Aušra Casali

Lietuvę pamilusio italo gyvenimo virsmas – nuo giminės kepyklos Romoje į kepyklėlę Karoliniškėse

Patiekalai su kapotomis avižomis

3 tinklaraštininkės receptai: košę, blynus ir sausainius vienija bendras ingredientas

Nida Degutienė ir jos kepti itališki sausainiai „taralli“

Nidos receptas: „taralli“ – itališki pikantiški sausainiai su vynu

Savaitgaliui – kava su skanėstais

Savaitgalio smaližiams – skanėstai, tinkantys prie kavos ar arbatos

Velykiniai sausainiai

Ruošiamės Velykoms: 15 žaismingų ir skanių sausainių receptų

Apelsininiai manų kruopų sausainiai

„Aurimėlio virtuvė“: apelsininiai manų kruopų sausainiai

Obuolių ir avižinių dribsnių apkepas

12 kepinių su avižiniais dribsniais: blynai, apkepai, pyragai ir keksiukai

Sausainiai

Itališkas skanėstas: citrusais iškvėpinti sausainiai su alyvuogių aliejumi