Naujienos ankstesnės nei 2022-10-28 15 val.
Grietiniečiai

Skanieji grietinėčiai: patarimai, kaip iškepti tobulus, ir klasikinis receptas

 Asta Černė

Viena populiariausių maisto tinklaraštininkių A.Černė: „Mano meilės kalba yra pyragai“

Elizabeth II

Karalienės ilgaamžiškumui įtakos turėjo ir mityba: asmeninis virėjas pasidalijo, ką valgė Elžbieta II

Sausainiai su makadamijų riešutais

Gardūs sausainiai su makadamijų riešutais. Receptas ir patarimai, kad tikrai pavyktų

Šokoladiniai sausainiai su riešutais

Karališki šokoladiniai sausainiai su riešutų „karūna“

Gaiviųjų gėrimų trejetukas

Pertraukėlei saulės atokaitoje – 3 vasariški augaliniai gėrimai

Pyragas su mėlynėmis

Mėlynių sezonas: 20 skanėstų su šiomis uogomis – nuo trupiniuočio iki keksiukų

Braunis

Tarptautinė šokolado diena: 20 desertų, tiksiančių ir kasdien, ir šventei

Griliname ne tik mėsą, bet ir desertus

Pasisaldinkime gyvenimą: grilinkime ne tik mėsą, bet ir desertus