Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-01-31 10 val.
Žuvies patiekalas

Specialistų patarimai, į ką atkreipti dėmesį renkantis žuvį – šviežią, šaldytą, rūkytą ir sūdytą

Silkė su baravykų kremu, marinuotais svogūnais ir agurkais

Šefo receptas Kūčioms: silkė su baravykų kremu, marinuotais svogūnais ir agurkais

Silkė su prieskoniais ir garstyčių padaže

Valgys ir girs visi: 15 tradicinių ir modernių silkės patiekalų šventiniam stalui

Silkė su baravykais ir kedro riešutais

Šventės namuose: silkė su džiovintais baravykais ir kedro riešutais

Kūčių stalas

Paruošti 12 Kūčių patiekalų – neįmanoma misija? Išgelbės restoranai: ką gausite ir kiek kainuos?

Aurelija Gurskienė, silkė

Artėjančioms šventėms: silkė su džiovintais baravykais ir kedro riešutais

Vita Marija Murėnaitė

Išgyventi iš 240 eurų. Kulinarė per 2 savaites maistui išleido 60 eurų: idėjos, ką pigiai pasigaminti

Jurga Jurkevičienė

J.Jurkevičienė: bijau adatų, medikų ir koronaviruso. Mano „skiepai“ – aukštos klasės alyvuogių aliejus

„Karantino kuchnia“

Pigiai ir su nuliu pastangų nustebinsite svečius – egzotiškasis „ceviche“ su silke ar skumbre