„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Silvester Belt

Visos temos
Silvester Belt Silvester Belt

Silvester Belt (Silvestras Beltė) – Lietuvos dainininkas, 2024 metais atrinktas atstovauti Lietuvai 2024 metų „Eurovizijoje“. 2024 metais „Eurovizijoje“ jis dalyvaus su daina „Luktelk“.

Silvestras dainuoja nuo mažens, visą gyvenimą profesionaliai studijavo muziką, tad į Malmę išvyks jausdamasis gana užtikrintai. 

„Ketverių mane nuvedė į muzikos mokyklą. Nuolat dainuodavau prieš televizorių, vaidindavau, kad dalyvauju „Dainų dainelėje“, tad šeimai pasirodė, kad ši veikla man tiktų. Ir užkibau: muzikos mokyklą lankiau dešimt metų, tęsiau studijas Kauno Juozo Gruodžio konservatorijoje, galiausiai išvykau studijuoti komercinės muzikos į Vestminsterio universitetą Londone. Smagu, kad likimas man nurodė kryptį pačiam dar nesuvokus, kaip tai svarbu.“ – apie savo, kaip dainininko, kelio pradžią „Žmonės“ yra pasakojęs Silvester Belt.

„Įstojęs į universitetą supratau, kad noriu atlikti tik savo kūrinius. Kūryba sekėsi: pirmasis singlas „Tave radau“ sulaukė populiarumo. Prasidėjo stilių paieškos: paprastas popsas netraukė, norėjosi prieskonio, taip atradau elektroninę muziką“.

Silvester Belt

Sporto klube Silvester Belt patyrė itin nemalonią situaciją: „Sustingau ir nieko nesugebėjau atsakyti“

Silvester Belt kūrinio „Tyliai Tyliai“ vaizdo klipo filmavimas

Silvester Belt pristato stilingą vaizdo klipą „Tyliai Tyliai“: jame – ypatingas simbolis

Silvester Belt

Silvester Belt pristato hitą „Tyliai Tyliai“: „Ritmas – it iš vaikystę primenančios muzikinės dėžutės“

Jazzu, Giedrė, Silvester Belt

„Jaunas kaip Vilnius“ netikėtumai: Giedrės ir Jazzu duetas bei Silvester Belt pasirodymas

Vingio parke – įspūdingas „LT Pride“ šou

Vingio parke – įspūdingas „LT Pride“ šou: šėlo Lietuvos žvaigždės ir užsienio „drag“ karalienės

Silvester Belt

Silvester Belt pasirodymą „Eurovizijoje“ stebėjo rekordinis skaičius žiūrovų

Vaikų gynimo dienos šventė Santaros klinikose

Santaros klinikose žinomi žmonės vaikams dovanojo šventę: ypatingo dėmesio sulaukė Silvester Belt

Silvester Belt „Eurovizijos“ finale

Silvester Belt gerbėjai sutrikę: „Spotify“ ištrynė „Luktelk“ hitą

Aušra Kaminskaitė

Aušra Kaminskaitė. „Eurovizija“ 2024: muzika, kuri vienija, atlikėjai, kurie skaldo