Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-08-08 14 val.
Jautiena

Kuo mėsinių galvijų mėsa skiriasi nuo paprastos jautienos ir kodėl ją taip vertina japonai

Kefyro gaminiai

Kefyras gali daugiau: slaptas užkandžių ir pyragų ingredientas

Kepsninėje rūkytas karšis

Kepsninėje rūkytas karšis: dieviškam rezultatui Juditai pakanka minimalių pastangų ir... pjuvenų

Vištienos krūtinėlės kepsnys

Genialumas slypi paprastume: kepsninės valdovės Agnės sąjungininkas – laiko patikrintas vištienos marinatas

Mėsainis „Fresh taste“

Sultingos vištienos ir salstelėjusios šoninės tango: atsispirti naminiam Kristinos mėsainiui nėra šansų

Ledai su špinatais

Ledų desertų siurprizai: su špinatais, druska ir zefyrais

Klasikiniai ir mažiau įprasti valgomųjų ledų deriniai

Saldžioji porelė – ledai ir vasara: paragaukime naujų skonių

Kepti vištienos sparneliai

Manėte, kad keptais sparneliais nenustebinsite? Kėdainietis grilio entuziastas Giedrius įrodys, kad klystate

5f1736508497evideo_5f1736013621c

Traškantys Buffalo sparneliai su sūrio padažu